2011/05/28

3 poäng =)

I morse for Tigerbrudarna ner till Sveg för att försöka ta ytterligare poäng vilket vi gjorde =)
I halvlek stod det 0-0, det va inget skönlir. Många bollar slogs ut till inkast men vi hade det bästa trycket.
2 minuter in i andra kommer det en långboll som jag springer ut för att slå bort men hinner inte dit & 1-0 var ett faktum.
Pressen mot vårt mål ökade men efter ett tag fick vi en hörna som Kacka fint nickade in, 1-1
Senare slog Myggan en fin passning till Matilda som hon lätt slog in i nätet & 1-2 höll sej till slut signalen.

Surt att jag inte lyckades hålla nollan idag heller men ett plus är att det börjar kännas mycket bättre.
Formen börjar komma tillbaka =)
På onsdag har vi en tuff match mot OPE, skulle inte vara helt fel att få ta revansch på DM-matchen som dom vann med 1-0.