2011/06/09

Argast.se

Fy fan för nonschalanta läkare!!!
Varför blir man behandlad som nojig morsa när man kommer in på akuten med sitt sjuka barn??
Lilla My föddes 7 veckor för tidigt & nu 6 veckor gammal har hon en hemsk hosta, föräldrarna åker in med henne på akuten, dom blir hemskickade igen. "det är nog bara en vanlig förkylning, det är nog ingen fara typ"
Jag, Magnus & Nova va å hälsa på dom en vecka senare & då har hon fortfarande en fruktansvärd hosta. Hostar tills hon kräks.
På kvällen åker dom in på akuten igen för att Sara tycker att hon inte är sej lik & då blir dom skickade till Sundsvall för att ta ett prov å se om det är RS-virus hon har.
Där nere får hon syrgas samt ånga för att få upp allt slem. Några dagar senare gör dom gör en röntgen plus att dom gör en odling för att se om det är kikhosta, vilket det visade sej vara.

Jag tycker att Sundsvall borde ha tagit alla prover tidigare än vad dom gjorde, visst det va helg & röda dagar hit & dit men man måste väl för tusan se till att det finns nån som kan ta prover.
Sollefteå har TOTALT gjort bort sej med deras nonschalanta inställning.

Alltså, kommer man in med en bäbis som är dålig SKA man få ett bra bemötande & inte bli behandlad som en nojig morsa!!
Man åker ju inte dit för att det är roligt, utan man gör det ju för att man är orolig för sitt barn.

2 kommentarer:

Only me sa...

Helt sant! Varför kör läkarna med denna nonchalanta stil för? De borde vara mer rädd för att göra fel än så kan man tycka. Sen att en stackars bebis ska behöva lida är ju helt hemskt!

Tur att allt verkar ha gått bra tillslut i varje fall och att lillplutten blir kry snart!

Virre sa...

Ja jag hoppas verkligen att hon svarar på medicinen.