2010/04/28

28 april

Den här dagen har tillbringats på sjukhuset. 7.15 skulle vi vara här i morse. Naturligtvis så blev Nova snorig & hostade lite igår så ja va rädd att det inte skulle bli nån operation men eftersom hon inte hade nån feber så gjorde dom det ändå. Strax efter halv 8 gick vi ner på operation, gick så där att sätta nålen så hon fick sitta i mitt knä när dom sövde henne med gasen. Hon va jätte, jätte duktig. Är så stolt över min lilla tjej. Halv 9 lades hon på operationsbordet & 9.40 fick jag komma in på uppvak. Op hade gått jätte bra. När hon vaknade va hon inge ledsen eller upprörd bara trött. Strax före 14 kom vi upp på rummet & nu är klockan 14.20 & Nova är inne på sin andra piggelin =D Tar väl några timmar till innan vi får åka hem. Måste säga att personalen här på dagbarnvården är helt fantastiska.
Så med 2 mycket mindre halsmandlar & utan körtel bakom näsan hoppas jag att hon får sova bättre på nätterna & att hon slipper vara förkyld i tid & otid.

2 kommentarer:

Petra sa...

Underbart! Hoppas att det blir bra nu :)

inmylife sa...

Hoppas vi får komma dit snart vi med för nu har han det jobbigt med "nästäppan" och förkylningssnorig på det! :( Han har typ sovit sammanlagt två timmar i natt!
Ska ringa ÖNH tanten på tis!