2010/04/30

Kärlek

Jag & en kompis satt & surrade en kväll om killar & hur dom tänker.
Vi kom in på hur det förflutna kommer in ibland & ställer till det i huvet på en.
Tex om kille/tjej har behandlat dej på ett visst sätt så är du rädd att det ska hända igen när du hamnar i en liknande situation.
H*n läste upp ett blogginlägg för mej som jag tyckte va väldigt bra & dessutom är det skrivet av en kille, Bingo Rimér.

Tussig

Nova har efter operationen inte nå ont i halsen alls men däremot är hon fortfarande hostig & snorig & har dessutom fått ögoninflammation & feber =(
Ska ringa sjukvårdsupplysningen i morgon om hon fortfarande har feber då.

2010/04/28

28 april

Den här dagen har tillbringats på sjukhuset. 7.15 skulle vi vara här i morse. Naturligtvis så blev Nova snorig & hostade lite igår så ja va rädd att det inte skulle bli nån operation men eftersom hon inte hade nån feber så gjorde dom det ändå. Strax efter halv 8 gick vi ner på operation, gick så där att sätta nålen så hon fick sitta i mitt knä när dom sövde henne med gasen. Hon va jätte, jätte duktig. Är så stolt över min lilla tjej. Halv 9 lades hon på operationsbordet & 9.40 fick jag komma in på uppvak. Op hade gått jätte bra. När hon vaknade va hon inge ledsen eller upprörd bara trött. Strax före 14 kom vi upp på rummet & nu är klockan 14.20 & Nova är inne på sin andra piggelin =D Tar väl några timmar till innan vi får åka hem. Måste säga att personalen här på dagbarnvården är helt fantastiska.
Så med 2 mycket mindre halsmandlar & utan körtel bakom näsan hoppas jag att hon får sova bättre på nätterna & att hon slipper vara förkyld i tid & otid.

2010/04/25

Min märkliga blomma


Den här kan man nästan se hur den växer. Vet inte vad den heter men det kanske är nån här ute som vet. Tänkte försöka lägga ut kort en gång i veckan tills den är fullvuxen. Den vissnar på hösten & då ställer man undan den & tar fram den i mars/april & börjar vattna den. Det blir som bara en stam med en bladkrona. Som sagt en märklig blomma.

2010/04/20

Flitiga uppdateringar

Nä, kanske inte :) I fredags va jag ledig så vi for till Tåsjö på torsdagskvällen. Så skönt att få en extra dag där. På fredags em kom familjen Magnusson & åt middag med oss. Nova & Signe lekte riktigt bra även om dom va lite osams stundvis :) Igår hade jag en riktig skit dag men efter en härligt jobbig & rolig träning så kändes det mycket bättre. Känns som mitt självförtroende i målet är på väg tillbaka :) Magnus är ett enormt stöd för mej, är så glad att jag har träffat honom =D
Han bryr sej verkligen om mej & Nova. Det är så underbart att äntligen kunna säga att jag är lycklig <3

2010/04/13

Roliiiiiiiiiit

Igår em ringde jag till Micke (Orrvikens tränare) & talade om att jag nu bestämt mej för att sluta där & börjar spela med Häggenås. När jag kom på träningen igår kväll så skrev jag på övergångspapperet =D Känns riktigt bra. Det va så roligt å träna igår, vi va 16 st & det va full fart i övningarna. Visst har jag lite dåligt samvete över att jag "sviker" Orrviken men jag kände att jag kan inte fortsätta där så jag är nöjd & tillfreds med mitt beslut.

2010/04/10

Nöjd tjej =D

Idag har det varit helt fantastiskt underbart väder. Så härligt att få vara ute i solen, ta dagen som den kommer & bara vara. For till Brattbäcken på fm & firade Signe som fyllde 2 år. Vi satt nere vid sjön & grillade korv, drack kaffe, åt tårta & busade i snön. Tjejerna lekte så bra tillsammans idag & Nova va inge mammig alls. När vi kom tillbaka till Tåsjö stannade vi till hos Karlssons som oxå satt nere vid sjön. Där blev det middag, öl & snöbollskrig =D Har haft en fantastiskt härlig dag med många trevliga människor.

2010/04/09

Usch å fy

i onsdags mitt på dan fick ja ont i magen & mådde lite illa, kom å gick så jag jobbade som klart & for å hämta Nova på dagis.
Hade bestämt med Linda att hon & Therese & Rasmus skulle komma & äta middag med oss.
Bergström hade fixat mat & dukat när ja kom hem & efter en stund kom främmandet.
Det va mycket trevligt trots att jag mådde halvtjyvens, när dom hade åkt la ja mej i soffan under en filt & sov.
Igår sov ja mest hela dan, Bergström tog hand om Nova, han är en helt fantastisk kille.
Idag mår jag bättre men har ff små ont i magen men det går väl till sej bara jag kan börja fylla på med lite mat......

2010/04/04

Skumt

Hmm.... Ibland drömmer man så himla konstigt. Har alla drömmar nån mening? Alltså jag menar vad betyder det att man drömmer vissa saker?

2010/04/03

OK I ADMIT I'M A BITCH.

I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle - but if you can't handle me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best.

Rastlös

Det kryper i kroppen på mej men jag orkar inte hitta på nått för inget känns roligt idag =( *suck*

2010/04/02

ups and downs

Igår slutade jag 12:15 for hem sen hämtade jag & Bergström Nova på dagis & for vidare till djungelhuset.
Det va en mycket rolig & svettig eftermiddag =D
Mamma & pappa hade varit på Landön & fiskat, dom hade fått bra med fisk, 12 st & tillsammans vägde dom strax över 9 kg.
Bergström for hem till Tåsjö vid 19 tiden & jag skulle bara natta Nova sen åka till Torråsen. Det slutade med att jag inte kom i väg förrän strax före 21 för Nova VÄGRADE att klippa tå naglarna, vi hade VÄRDENS bråk.
Jag va jätte ledsen & kände mej som världens sämsta mamma, ringde till Bergström & tok grät. Stackarn va på väg att vända & åka tillbaka till stan men jag sa att det inte behövdes.
Kunde dock inte somna, vid halv 2 messade jag honom & kollade om han va vaken & det va han så jag ringde & vi pratade till kl 3 =D Han är så himla bra min älskling <3
Sen kunde jag somna & sov faktiskt rätt bra men va trött iaf så när Nova sov lunch så passade jag oxå på att att sova.
När vi hade vaknat så for vi till Petra & fikade & surrade, Nova & Marcus lekte lika bra som alltid. Ska åka på djungelhuset tillsammans nån dag i helgen.
Linda kom förbi en sväng på eftermiddagen & lämnade ett påskägg till Nova.
Ska strax ta en promenad med hundarna & sen åka tillbaka till Torråsen & försöka få en dejt med John Blund tidigt ikväll.
Hoppas ni alla haft en bra dag.

Gla påsk



2010/04/01

Älskade unge

I morse när jag lämnade Nova på dagis så sa hon:
- Mamma, vet du en sak?
- nä vad då?
- Jag älskar dej.
Hon är så go min lilla tjej.